Шофьор е блъснал паркирана кола в Стамболийски и е избягал от мястото

...
Шофьор е блъснал паркирана кола в Стамболийски и е избягал от мястото
Коментари Харесай

Шофьор блъсна паркирана кола в Стамболийски и избяга ВИДЕО+СНИМКИ

Шофьор е блъснал паркирана кола в Стамболийски и е избягал от мястото на произшествието. Това оповестява в обществената мрежа Фейсбук Галина Илчева.

Инцидентът е станал към 22:38 часа на Велика събота. Колата на Галина Илчева била паркирана пред дома й - на улица " Гоце Делчев " 64.

Част от бронята на колата, връхлетяла паркираното возило, е паднала вследствие на удара.

Междувременно злополуката е снимана от камера за видеонаблюдение. На фрагментите обаче не се вижда колата на причинителя, защото камерата, снимала случилото се, се завърта надолу. Чува се силен тон от удара и се вижда колата на Галина Илчева.

Жената призова съгражданите си, които имат камери в региона на злополуката, да се свържат с нея.

" Качвам клип и част от бронята му и апелирам, в случай че някой го забележи или има информация кой е, да се обади на мен - 0885384849 или в полицията. Моля, в случай че някой от живеещите в региона има камера, гледаща пътя, също да се свърже с мен. От нас колата е тръгнала по ул. " Кочо Честименски ". Завива в ляво (покрай парка с Параклиса - ул. " Хаджи Димитър " ) и излиза на ул. " Васил Левски " в 22:41 часа. Забелязана е на още една камера, на която се вижда още, че е мрачно синьо комби ", написа пострадалата.

Дали причинителят ще бъде открит и каква е повода за злополуката - следва да разберем.

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР